Välkommen till UAK

Vill du sjunga med UAK?
UAK söker sångare till alla stämmor, i synnerhet till basstämman.
Intagningsprov söndag 23 september.
Fyll i din intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Festkonsert – Eric Ericson 100 år – fredag 26 oktober
I år skulle Eric Ericson ha fyllt 100 år. Med anledning av detta arrangerar Uppsala universitets Körcentrum en festkonsert i universitetsaulan på själva födelsedagen, den 26 oktober. Konserten sker i samverkan med UAK och OD. Dirigenter är Stefan Parkman och Cecilia Rydinger Alin.
I samband med konserten hålls även ett panelsamtal kl. 17:00. Mer info om konserten och panelsamtalet kommer under tidig höst att finnas här på www.korcentrum.uu.se Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/523769

Nyårskonsert 2019
Vespro della Beata Vergine – Mariavesper av Claudio Monteverdi.
Universitetsaulan 1 januari kl. 16.00 och 2 januari kl. 19.30

Inspelning av Rachmaninovs Vigilia
2016 spelade kören in Vigilian som vi konserterat med vid ett flertal tillfälllen. Skivan köpas på våra konserter eller beställas via skivor@uak.se.

Winter Sounds
Köp UAK:s CD med jul- och vintermusik. Utöver UAK medverkar Karin Dahlberg, sopran och Andrew Canning, orgel. Skivan kan beställas via skivor@uak.se och kommer även att finnas till föförsäljning i samband med våra konserter.

UAK - historiska dokument
UAK har blivit inspelad under åren som gått. Varje månad under jubileumsåret 2007 publicerade vi ett historiskt dokument. Hela listan av låtar här.

Se UAK på